Nyheder

TG LAN#16 d. 27.-29. september2019

TG's efterårslan holdes denne gang i Turup, lidt uden for Assens på Fyn. Vi har en del gange været i Lindeballe ved Billund, men syntes vi trængte til lidt luft forandring og alligevel nogenlunde geografisk placeret, centreret i Danmark, så det blev altså på Fyn.

Prisen er i bund. Det sociale og forplejning er i top, så det er som det plejer at være da vi går ind for kvalitet i stedet for kvantitet. Vi kan være 40 deltagere så det er bare om at komme i gang med tilmeldingen. Alle der kan tage vare på sig selv og opføre sig ordenligt efter vores regler, er velkommen.

Hvis du er ny gæst og godt vil se lidt om hvordan vi hygger os, så gå ind i galleriet her på siden. Du finder den øverst på siden i menuen.

 

God fornøjelse.

 

 

 

Om os

The Guardians er en dansk multiplayer klan og søger altid friske personer som ønsker et godt og sundt gamer miljø. Vi kan tilbyde seriøs gaming, masser af hyggestunder og en vel organiseret klan som altid er et skridt foran. Vi råder over diverse servere, TeamSpeak 3, en velfungerende webside med et godt system til Match making og Liga'er. 2 gange om året bliver der holdt Lan Party, skiftende på Sjælland, Fyn og Jylland. Gæster og venne-klaner bliver også inviteret.

Teamspeak