Bordplans vejledning

Vores gamle betalingssytem er ude af drift, så i øjeblikket er der kun indbetaling via Mobilepay.

 

Sådan reserverer og betaler du for en plads til TG Lan.

Find den plads/er du gerne vil købe og kontakt 1 fra TG Ledelsen. Sig hvilke plads/er det drejer sig om så den/de kan blive reserveret og betal så efterfølgende via MobilePay på nummeret du finder under Information/Pris. HUSK at angive plads nr og evt nickname i beskeden på MobilePay.

TG Ledelsen vil efter modtagelsen af beløbet rette bestillingen under bordplaner som betalt og din plads/er vil blive rød og navne vil blive synlige. RaZor er den ansvarlige for at registrere indbetalinger, så er der spørgsmål er det ham der skal tages kontakt til. Der kan forekomme forsinkelser på registreringer, så hvis der er gået mere end en uge, så tag kontakt.

Prisen og Mobilepay for hele arangementet finder du i topmenuen under Information/Pris
 

1: For at købe en billet til vores LAN skal du først logge på via din steam account oppe i øverste højre hjørne

2: Herefter går du ind i menuen Køb billet >> Bordplan. Herinde kan du se hvordan den foreløbige bordplan ser ud.

3: Vælg din plads ved at trykke på det nummer hvor du gerne vil sidde. Herefter dukker der en ny skærm op hvor du har 10 min. til at bekræfte og købe din LAN billet via PayPal.

4: Efter endt betaling får du en kvittering og ude på forsiden kan du ved at trykke på dit Steam navn >> Dine Køb få en kvittering  som du kan downloade.

Kun ved store Lan er det meget vigtigt at downloade, da det er din billet til LAN'et og denne kan enten printes ud eller vises på din mobil til LAN'et. Når din billet er blevet bekræftet til LAN'et får du udleveret dit armbånd som skal bruges til f.eks når der skal spises.

Om os

The Guardians er en dansk multiplayer klan og søger altid friske personer som ønsker et godt og sundt gamer miljø. Vi kan tilbyde seriøs gaming, masser af hyggestunder og en vel organiseret klan som altid er et skridt foran. Vi råder over diverse servere, TeamSpeak 3, en velfungerende webside med et godt system til Match making og Liga'er. 2 gange om året bliver der holdt Lan Party, skiftende på Sjælland, Fyn og Jylland. Gæster og venne-klaner bliver også inviteret.

Teamspeak