Om Lan Party


 

Lan #16 holdes d. 27-29 September 2019 i Turup ved Assens, i hyggelige og rolige omgivelser. Her vil vi blive serviceret af os selv, men Pernille vil sørge for at vi får rigtig god mad. Der vil blive lavet en arbejdsfordelings plan, så at vi kan hjælpe hinanden med at blive færdig før og efter maden. Oprydningen hjælpes vi selvfølgelig med allesammen.

Her er der en god og stabil netforbindelse. Der er plads til 40 deltagere og da sove-pladsen er trang vil en enkelmadras selvfølgelig være en nødvendighed, med mindre man vil sove i ske sammen.

-.-    KUN EN ENKELTMADRAS ER TILLADT, MED MINDRE ANDET ER AFTALT   -.-


 

Her på vores LAN hjemmeside kan du se mere om lokalerne.

Dørene bliver åbnet op om fredagen kl. 15.00 og alle skal være ude kl. ca. 14.00 om søndagen.

I vores galleri på hjemmesiden kan du desuden se billeder fra de tidligere Lan-Partys.Adressen er:

Kærvangen 17, Turup
5610 Assens

Tlf.: 22 86 05 25

Turup Forsamlingshus

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Om os

The Guardians er en dansk multiplayer klan og søger altid friske personer som ønsker et godt og sundt gamer miljø. Vi kan tilbyde seriøs gaming, masser af hyggestunder og en vel organiseret klan som altid er et skridt foran. Vi råder over diverse servere, TeamSpeak 3, en velfungerende webside med et godt system til Match making og Liga'er. 2 gange om året bliver der holdt Lan Party, skiftende på Sjælland, Fyn og Jylland. Gæster og venne-klaner bliver også inviteret.

Teamspeak